RESME TROJAN EKLEME ÖZEL KONU: ARKADAŞLAR:
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
RESME TROJAN EKLEME ÖZEL KONU: ARKADAŞLAR:
SecurEngine Pro" programını çalıştırıyoruz."Hide Files" seçiyoruz.çıkan ekrandan "Add files..."
seçiyoruz.Sonrada gizlemek istediğimiz dosyayı seçiyoruz."next" diyoruz."select carrier" e basıp
kurbanın görmesini istediğimiz gerçek resmi seçiyoruz (mesela ben bi kız resmi buldum çok şatafatlı
olmayan.onu kullanıyorum).ardından"next" diyoruz."enter password" kısmına bi şifre koyun.yoksa
devam etmez.ayrıca şifrenin amacı,dosyanızı bulan biri trojanı resimden söküp atamaz şifrenizi
bilmeden.ayrıca elinizdeki bu dosyanın trojanını sökmek elinizde bu şifreyle.şifrenizi girin(en az 4
basamak) "import" ettilkten sonra."save as" e basın.buraya da kurbana göndericeğimiz trojanlı resmin
ismini yazın ve istediğiniz yere kaydedin.
VEEEE İŞTE LİNK
indir kanka lowerden bedava
NOT:LOWER HACK
seçiyoruz.Sonrada gizlemek istediğimiz dosyayı seçiyoruz."next" diyoruz."select carrier" e basıp
kurbanın görmesini istediğimiz gerçek resmi seçiyoruz (mesela ben bi kız resmi buldum çok şatafatlı
olmayan.onu kullanıyorum).ardından"next" diyoruz."enter password" kısmına bi şifre koyun.yoksa
devam etmez.ayrıca şifrenin amacı,dosyanızı bulan biri trojanı resimden söküp atamaz şifrenizi
bilmeden.ayrıca elinizdeki bu dosyanın trojanını sökmek elinizde bu şifreyle.şifrenizi girin(en az 4
basamak) "import" ettilkten sonra."save as" e basın.buraya da kurbana göndericeğimiz trojanlı resmin
ismini yazın ve istediğiniz yere kaydedin.
VEEEE İŞTE LİNK
indir kanka lowerden bedava
NOT:LOWER HACK
lowerhack- HACKİNG
Geri: RESME TROJAN EKLEME ÖZEL KONU: ARKADAŞLAR:
ya ben bunu bütün sitelerde resimli veya videolu anlatımlı gördümxD böyle heç anlasılmıo bence
Geri: RESME TROJAN EKLEME ÖZEL KONU: ARKADAŞLAR:
bi de parayLa satsaydıN lower :D
LORDD- SINIF NÖBETCİSİ
1 sayfadaki 1 sayfası